Team

Frank ten Hoopen

Frank is in 2012 als vennoot begonnen, na 7,5 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een middelgroot accountantskantoor. Frank is adviseur voor ondernemers en starters. Hij stelt ondernemersplannen op voor (startende) ondernemers, is eindverantwoordelijk voor de fiscale aangiften en verzorgt reviews van jaarrekeningen.

Ingrid ten Hoopen RA RB

Ingrid is in 2014 toegetreden tot de vennootschap. Ingrid heeft 8,5 jaar ervaring opgedaan bij een middelgroot accountantskantoor en heeft in die jaren de titel Registeraccountant behaald.
Naast de advisering van starters en ondernemers is Ingrid eindverantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen.

Alfons ten Hoopen

Alfons is 30 jaar geleden het administratiekantoor begonnen, dat de voorloper was van het huidige kantoor. In meer dan 30 jaar tijd heeft hij enorm veel ervaring opgedaan en zijn bedrijf is van een twee mans bedrijf op een slaapkamer uitgegroeid tot een middelgroot kantoor. Alfons is de komende jaren nog zeer intensief bij ons kantoor betrokken als (fiscaal) adviseur voor ondernemers. Daarnaast zal hij Frank en Ingrid bij hun werkzaamheden ondersteunen.

Arjan Hamersteen

Arjan werkt sinds de oprichting, meer dan 30 jaar geleden, bij ons. Zo doende heeft hij een jarenlange ervaring op het gebied van administraties. Hij is in het bezit van een MBA diploma. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de salarisadministratie.

Anouk Brandenbarg

Anouk werkt sinds 1999 bij ons kantoor. Anouk houdt zich bezig met het verwerken van financiële administraties, het verzorgen van salarisadministraties en diverse andere werkzaamheden. Daarnaast stelt Anouk jaarrekeningen samen.

Jessica Bolster

Jessica heeft als administratief medewerkster ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. In 2008 heeft ze haar MBO opleiding boekhoudkundig medewerker afgerond. Jessica verwerkt administraties en verricht allerlei secretariële werkzaamheden.

Ernie Vennevertloo

Ernie is na haar MBO opleiding commerciële economie als administratief medewerkster gestart. Via een avondopleiding behaalde ze haar MBA diploma. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan bij een administratiekantoor in de regio. Ernie verwerkt administraties en stelt jaarrekeningen samen.

Marco ter Avest

Marco is vanaf 1995 werkzaam geweest als administrateur in verschillende sectoren. Vanaf 2000 heeft hij veel ervaring opgedaan in het opmaken van fiscale aangiften voor het MKB en particulieren. Marco ondersteunt ons kantoor in de fiscale aangiftepraktijk.