Ondernemers

Samenstellen jaarrekening

Jaarlijks stellen wij uw jaarrekening op. Deze jaarrekening bevat naast de balans en winst- en verliesrekening een uitgebreide toelichting. Deze jaarrekening spreken wij persoonlijk met u door zodat u een goed inzicht krijgt in uw financiële situatie. Natuurlijk is het mogelijk om naast de jaarrekening periodieke overzichten te krijgen.

Fiscale aangifte

Voor de aangifte Omzetbelasting, Loonbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting kunt u bij ons terecht. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat deze ingediend wordt bij de belastingdienst. Wij hebben de beschikking over een speciale beveiligde computerverbinding waarmee aangiften digitaal verstuurd worden naar de computer van de belastingdienst. Als deelnemer van het convenant Horizontaal Toezicht worden de aangiften sneller door de belastingdienst geregeld. 

Advisering

Als ondernemer staat u vaak voor moeilijke keuzes. Wij helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissing op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfsbeleid, investeringen en financieringen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u in vele situaties met raad en daad bij kunnen staan. Naast onze eigen kennis beschikken we over een uitgebreid netwerk van bijvoorbeeld banken, advocaten en notarissen zodat een gedegen advies gewaarborgd is.

Financiële administratie

Wij verzorgen graag uw complete financiële administratie. Zo verzekert u zichzelf ervan dat deze elke maand of elk kwartaal snel en vakkundig ingeboekt wordt. Het is ook mogelijk om zelf uw administratie bij te houden, natuurlijk begeleiden wij u hierbij. Wij geven u advies, bijvoorbeeld inzake de computerverwerking van uw administratie.

Loonadministratie

Salarisspecificaties, aangiften loonbelasting en de jaaropgaven aan medewerkers en belastingdienst verzorgen wij graag voor u. Daarnaast bent u bij ons ook voor kostprijsberekeningen van medewerkers aan het juiste adres.

Begrotingen

De begroting is voor velen een ondergeschoven kindje. Wegens tijdgebrek komt men niet toe aan het maken van een goede prognose voor het komend jaar. Samen met u kijken wij vooruit in plaats van achteruit; wat zijn de verwachtingen voor komend jaar? Nog belangrijker misschien, waar kunnen we nog sturen?